17.6.2013

Hummani hei!

"Ihahaa, ihahaa, hepo hirnahtaa-aa.
Ihanaa, ihanaa, onhan ratsastaa!
Juokse hepo hiljaa, kanna pikku Siljaa,
kanna kotiin saakka, kevyt, kallis taakka."

Tähän taloon iski vähän hivuttaen, eräiden serkkutyttöjen suosiollisella avustuksella, kepparikuume. "Äiti, osta mulle keppari" jne. No, enhän minä osta. Teen.

Sandra ja Siggel sekä emännät 
Tällaiset väkersimme yhteistyössä koululaisten kanssa kesäloman aluksi. Kaava Suuren käsityön nettikaava. Silmien idea Mutturalla-blogista (joka sivumennen sanoen on esikuvani ja saanut minut mm. edes kokeilemaan aplikointia).

Aivan uutukaisina nämä hummat matkasivat heti viikoksi Keski-Suomeen lomalle. Olivat päässeet kokeilemaan ihan oikeita esteitäkin. Kiitos Saukkolan väelle täysihoidosta ja kaikesta päätellen Elämän Parhaasta Lomasta!

Loppuun pari kukkasta, joita meillä näkyi viime viikolla. Pihaan istuttaman ruusut paljastuivat juhannusruusuiksi tosi tummanpunaisten sijaan. (=Älä hae vieraasta puutarhasta ilmaisia ruusunalkuja, joiden lajista ei ole tietoa, jos haluat jotain tiettyä. Vieressä kasvoi pensas, jossa oli niitä tummanpunaisia kukkia.)


Erästä synttäriä juhlittiin marsipaanigerberan kera.


5 kommenttia:

 1. voi miten hienot hepat ja upea kakku. (aito juhannusruusu on tuollainen valkoinen hyvältä tuoksuva) meillä vain yksi sellainen loput sitä kamalaa kurttulehtiruusua ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Kyllä tämä juhannusruusukin toki on ihanaa!

   Poista
 2. Onpas ihanat heppikset ja onnelliset heppatytöt. Kukkukin näyttää herrrrrkulliselta.

  VastaaPoista
 3. eksyin blogiisi,tykkään ihailla ( ja ihmetellä) toisten taitavia käsitöitä!Ja seurata suurperheiden elämää ;) Itse en osaa,en koskaan oo osannutkaan..tehdä "järkeviä käsitöitä"....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, kun eksyit vierailulle! :) Käyn vastavierailulla, kunhan ehdin.

   Poista

Lähetäpä terveisiä! :)