11.9.2013

Pienen pientä marjanalleista

Piilossa metsän keskellä 
on pesä karhuperheellä.
Siellä asuu karhumuori
ja kaksi pient pentua.

Ennen talven tuloa
karhut menee nukkumaan.
Karhumuori on huolissaan,
kun pennut riehuu vaan.

Silloin se muori komentaa:
"Nyt pennut nukkumaan.
Ensin annan hunajaa,
sitten laulan lauluja."

Sain tänä aamuna puhelimeen kuvan pienen pienestä tytöstä, lasteni uudesta serkusta. Hän oli syntynyt ajoissa tähän maailmaan, vain reilu kaksikiloisena. Minä tietysti heti aloin suunnitella jotain pientä pienelle. Valitsin jo kaikkein pehmeimmät tyttökankaat, jotka löysin. Samaan aamuhässäkkään huomasin kuitenkin, että olin saanut postiin aivan ihanat Paapiin uutuuskankaat, joita olin sekuntikellon kanssa tavoitellut maanantaina. Näistä karhujen värimaailma tuntui oikealta ja bodyhan siitä muotoutui:


Marjanallejen tausta on ihanan kullanhohtoinen okra(?), kangas ohut ja pehmeä. Tätä oli myynnissä niin vähän, että taisi tosiaan olla sekuntipeliä tämän saaminen verkkokaupasta. Taustalla oleva kangas on samaa sarjaa.


Nallejen harmaat naamat ja marjat löysivät kaverikseen täsmälleen saman sävyistä resoria (Jee, kerrankin sattui täydellinen osuma!)


Kangaskaverini Sanne tuli iltapäivällä hakemaan omiaan näistä uutuuksista ja esittelin tietysti bodyn. Hän sattui mainitsemaan, että hänellä on täsmälleen tuon resorin väristä joustocollegea. Siispä kerjuulle... Arvatkaapa muuten, kuinka paljon kangasta näissä 44/50cm housuissa on? Kankaan lahjoittaja ei nimittäin meinannut uskoa, että pyytämäni määrä riittää. :) Housujen lähtökohta on Ottobren (4/13) potkuhousukaava. Aika erilainen lopputulos kuitenkin. Kangas Kestovaippakaupasta. 


Bodyn kaava on muokattu Kisuliini-kaavasta (Ottobre 6/12). Pienensin kaavan kokoon 50cm ja muokkasin sen kietaisumalliksi. Siitä pienensin vielä vartalonympärystä ja selän pituutta noin sentin ja hihoista nappasin 1,5cm. Nyt body kuitenkin näyttää aika suurelta, että koko vastannee kuitenkin kaupan 50/56cm.


Onneksi vauvat kuitenkin kasvavat, niin tämäkin varmasti pääsee käyttöön.7 kommenttia:

 1. Oivoi miten kertakaikkisen kaunis setti! <3
  Housujen kulutukseksi veikkaisin n.25x45-50? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on omastakin mielsetä. :) Housujen kankaan menekki osui aika lähelle, jos resori lasketaan mukaan.

   Poista
 2. oi miten suloiset ja niin pikkuruiset vaatteet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo pikkuruisuus sai kyllä vauvakuumeen liikkeelle taas. 80senttiset bodyt omalla vauvalla tuntuvat ihan jättiläisiltä. Ja isommatkin kaivoivat vauvanuket esille ja kyselivät, voisivatko nekin saada yhtä hienot bodyt. :)

   Poista
 3. Voi suloisuutta, aivan ihanat vaatteet <3

  VastaaPoista
 4. Näin bodyn ihan livenä, tosi suloinen ja pieni. Totta, moneen kertaan tarkistin mitan, kun ei meneinannut mennä määrä jakeluun. Näin sitä unohtaa, kuinka pieni (ja hän on tosi pieni) ihmisen alku onkaan. Mutta aivan ihana setti tuli ja varmasti käyttökelmoinen ja kaunis.

  VastaaPoista

Lähetäpä terveisiä! :)