20.2.2014

Markiisiraidat, osa 2, ja muuta pientä

Markiisikankaan tuhoaminen jatkui kameralaukun ompelun merkeissä. Uusi kamerani kaipasi suojaa ja tällainen siitä tuli. Pohjan ja seinien sisukset ovat vanhaa retkipatjaa, jottei tulisi kolhuja. Tämä oli sellainen kokeile ja pura -projekti, että ensi kerralla ehkä suunnittelen hiukan paremmin. Alun perin ajatelmissa oli laittaa kassiin vetoketju, mutta päätin kuitenkin lopulta jättää sen pois ja laittaa nepparin tuohon keskelle. Seuraavaksi pitäisikin sitten "uskaltautua" sen varsinaisen markiisiprojektin pariin.


Ompelin kassin paikallisten äitien ompeluviikonlopun aikana. Muutakin pientä tuli valmiiksi.


Kaunokirjoitusjoustiksesta tunika 6veelle, norsutrikoosta body 62cm eräälle ihan mahtavan suloiselle pikkupikkupojalle ja siksakjoustiksesta pallohame omalle pienimmäiselle. Pallohameesta tuli kerralla suosikki ja niitä pitäisi tehdä lisääkin, kun on niin näppärä tehdä pelkistä suorakaiteista.



Viime viikkoihin on mahtunut paljon touhua ja jännitystäkin. Osallistuin fb:n ompeluryhmässä salaisen ompeluystävän vaatevaihtoon. Tehtävänä oli ommella yksi paita/housu/vastaava ja yksi lisäompelus salaiselle ystävälle, joka lähetti yhdyshenkilön kautta tietoja lahjan saajasta. Ompelin 2-vuotiaalle pojalle housut ja pipon. Itse toivoin vaatetta 9veelle, joka saikin violetin tunikan puuma-aplikoinnilla sekä samansävyisen pipon. Niistä otetut kuvat ovat niin suttuisia, että täytyy yrittää myöhemmin uudestaan, että viitsin laittaa tänne.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäpä terveisiä! :)