7.1.2014

Joulun ajan tunnelmia

Joulu meni. Maa oli musta ja vettä satoi ja tihuutteli vaihtelevasti. Jossain välissä yritettiin ulkoillakin, mutta paljon aikaa vietettiin visusti sisätiloissa. Kirjoittelutaukoa kertyi reilusti, kun en saanut aikaiseksi siirtää kuvia koneelle. Tässä vähän joulutunnelmia: 


Metallilankapalloista tuli suorastaan villitys. Ensin askartelin niitä parin ystäväni kanssa myyjäisiin, mutta tokihan piti saada niitä itsellekin. Kolme ehdin saada valmiiksi ennen joulua. Materiaalina ohut metallilanka, johon kieputeltiin lasihelmiä (metallihelmiä niissä myyjäispalloissa) ja sitten "helmilankaa" ilmapallon päälle. Nää on nättejä omasta mielestäni. Melko vaatimattoman näköisiä, mutta kimaltavat ihanasti, kun valo osuu niihin. 

 

Kynttilänvaloa


ja sähköisempää valoa.


Minun ei ole tarvinnut pariin vuoteen huolehtia piparkakkutalon rakentamisesta, kun sellainen - suuri vieläpä - on meille ilmestynyt lahjan muodossa. Niin tänäkin vuonna. Tämä talo nimettiin kansakouluksi suuren kokonsa ja muotonsa vuoksi. Katos sai vaurioita pienimmäisen tehtyä sabotaasi-iskun taloa vastaan. (Älkää kysykö, miten 1,5v pystyy yltämään astianpesukoneen päälle.)

Tämä pikkuterroristi on muuten ehtivässä iässä. Erityisen suuresti hän nautti joulunaluspäivistä, jolloin siivottiin, eli hänpä pääsi vapaasti tutkimaan esim. saippuan koostumusta lorotellen sitä lattioille tai levittelemään makaroneja pussikaupalla keittiön lattialle tai menemään kylpyyn lattianpesuveteen vaatteet päällä. Mutta eihän sille voi kuin nauraa, kun se on niin suloinen. Honey!


Käsityöpuoli oli vähän lomalla jopa, mutta eihän sitä ihan kokonaan malta.

                                                      Nuppineulateksti by 9v
Ps. Se uusi kamera tuli hankittua lopulta. Olympuksen mikrojärkkäri E-PL3. Tutustellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäpä terveisiä! :)