30.1.2014

Rusetteja!

Koko ajan näyttää siltä, että kiihtyvällä tahdilla tulee uusia, toinen toistaan ihanampia, suomalaisia kuoseja markkinoille. Kun ei ole rahaa tarpeeksi, niin on pakko kovettaa itsensä. Tämä joustocollege teki kuitenkin poikkeuksen. Nämä rusetit ja rauhallinen värimaailma veivät mennessään. 


Tämä iloinen neitoni saa harvoin uusia vaatteita, sillä isosisko lahjoittaa omansa niiden jäätyä pieniksi. Tähän neiti kuitenkin ihastui ja sai siihen toivomansa punaisen rusetin ja punaiset "reunat". Maalasin rusetin kangasväreillä. 


Etureuna on lyhempi kuin takareuna. Malli on nyt yritetty tehdä tarpeeksi kapeaksi ja pehmeäksi herkkis-neidille. Ei ole häiritsevää huppua. Ei lepata hihoista. Ei lepata sivuista. Ei ole liian pitkää helmaa sullottavaksi toppahousuihin.

Katselen paitaa jo kolmatta päivää neidin päällä ja näen sen koko ajan sellaisella peplum-helmalla varustettuna. En vaan osaa päättää, olisiko helma samaa kangasta vai yksiväristä tummanharmaata, joka sopii täsmälleen harmaisiin rusetteihin. Kai se on kuitenkin tyydyttävä siihen, mistä lapsi tykkää ja mitä haluaa ylleen pukea. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäpä terveisiä! :)