20.11.2008

Sanoja

Ainin ja Auran puheessa alkaa jo hahmottua ensimmäisiä kunnon sanoja. Pari kuukautta sitten meillä oli hauskaa, kun toinen syömään mennessä hoki "ottaa, ottaa" ja toinen "anna, anna".
Nyt koirat ovat hauva tai auvau. Eilen illalla luettiin kuvakirjaa ja kaikki koirat ja sitä pienemmät olivat Auralle au-au ja vähän isommat eläimet bääbää. Ainille kaikki eläimet ovat tasapuolisesti auau.

Anni pohtii monenlaisia suuria asioita. Viimeisin on se, kuinka epäreilua on, että Elsan kummit kävivät Elsan nimipäivillä ja Elsa sai oikein lahjankin nimipäivälahjaksi. Nyt hän oli päikyssä luvannut kavereille kutsua heitä nimppareille ja kun äiti selvitti, ettei meillä sellaisia juhlia pidettäisi, niin oikein suuttui, että "on tämä elämä epäreilua"!
Tänäänhän taas vietetään lasten oikeuksien päivää ja päikyssä oli ollut lasten lempiruokaa, kalapuikkoja ja perunamuusia. Kotonakin sai herkkua, äidin tekemiä pinaattilättyjä. Illansuussa neiti tuli kyselemään, "miten se olisi sen tietokoneen kanssa, kun minä ja Elsa voitaisiin pelata. Nythän on se lastenoikeassaolon päivä ja sellaista".

Tähän loppuun muutama hymy parin viikon takaa. Silloin oli vielä pikkuisillakin vähän enemmän tukkaa päässä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäpä terveisiä! :)