3.1.2013

Pari ommellusta ja bye, bye Joulu!

Minulla oli vain yksi joululahjatoive, saada mahdollisimman paljon ompeluaikaa. Tätähän saattoi perustella sillä, että olin käyttänyt oman osuuteni joululahjarahoista peitetikkikoneeseen, jonka löysin kohtuulliseen hintaan käytettynä kangashamstereista. No, onhan sitä onnistuttu järjestämään ihan kivasti. Tässä parit valmistuneet:

Merinovillainen kypärälakki Tiltukalle. Meni söpösti sydämelle tuo kasvoaukko.
(Onko mulla imetysdementia, kun en saa päähäni, mikä sen aukon nimi ois niinku oikeesti?)

Porkkanasetti vauvalle. Body oli leikattuna jo kauan, kun silloin taannoin leikkelin jämäpaloja vauvanvaatteiksi. Tämä pupukangas piti käytää viimeiseen tilkkuun saakka, kun se on vaan niin hienoa.
Housut on leikattu suurinpiirtein sinnepäin. Sellaiset lahkeista melko tiukat ja yläosasta lököttävät versiot.
 
Mä olen jo viisi kuukautta, 67,5cm ja 7580g.
Ja tietysti hihkun innosta, kun äiti leikkii kukkuuta kameran takaa!
Pysyn kääntymättä ja karkaamatta ainakin viisitoista sekuntia.

Meillä on vietetty jo toinen joulu ihaillen mahtavaa piparkakkutaloarkkitehtuuria. Mieheni on saanut työpaikan kautta joululahjaksi eräältä "yhteistyökumppanilta", "asiakkaalta" tai miksikä niitä oppilaita nykyään kutsutaankaan, ison talon. Tällä oli mittaa sen verran, että jokainen seinä- ja kattopala oli varmasti paistettu erillisellä pellillä. Uutta vuotta odotettiin mm. päästäksemme tuhoamaan tämä luomus. Paikalla oli kuusi aikuista ja parhaimmillaan viisitoista pienempää tuhoajaa. Silti tuhoamisessa päästiin vasta alkuun.

Viimeiset hetket

Goodbye, Joulu!
ps. Nyt pitäis jaksaa lähteä purkamaan tuo varistava joulun(tuoksun)tuoja, ensimmäinen maksettu ja itse kaadettu tässä talossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäpä terveisiä! :)