30.12.2012

Kahvipannua etsimässä ja "hevo"Meillä on kauan (3,5vuotta tarkemmin sanoen) haaveiltu teräksisestä tai vastaavasta kahv... anteeksi teepannusta. Niitä ei kovin paljon tunnu olevan markkinoilla enkä oikein ihan sellaista suurkeittiömalliakaan haluaisi (ei sen puoleen, että olisin sellaistakaan marketeissa nähnyt). Joulun alla ostin ikeasta tällaisen "ensi"avuksi.
RIKLIG Teekannu IKEA

Tällaisella sihtisysteemillä on ihan kiva hauduttaa teetä, mutta edelleen haaveilen sellaisesta kahvipannusta, jolla keittelisin vettä tuossa induktioliedelläni. Siispä virtuaalisille ikkunaostoksille:


Pikakierros paljastaa, että kahvipannuja on saatavilla juuri niitä suurtalousteräksiä ja sitten näitä jo elämää nähneitä emalipannuja. Tämä Pehtoori olisi niistä kiehtovin. Pannua löytyy vielä monissa väreissä. Ja hintakin on ikänsä veroinen. Eli ehkä liian kallis kuitenkin, kun ruostetäpläisestäkin saa maksaa lähes sadan rahan verran. Nämäkin on ihania, olis oikein väriläiskä keittiöön, mutta näiden kuvia en edes uskalla näyttää tuolle perheessä enemmän teetä juovalle osapuolelle. Liian retroa...

Mistähän saisi uuden vastaavan? Vai tehdäänkö sellaisia enää? Ja mitä ne maksaa?

*  *  *

Ja hevo sitten. Kaksivuotias sanataiteilija tuli kertomaan tässä pari aamua sitten, että haluaa hevon. Siispä hevoa etsimään (ei hepoa, se selvisi heti). Missä se olisi? Äiti tietää, kuulemma. Minkä värinen? Tyttöjen välinen. Äitin tekemä. Ja sitten ratkaiseva vihje: Mää otan nää housut pois nyt. Eli se olis sama kuin hame, se uusi pinkki suikalehame. Josta ei tietysti tullut otettua kuvaa valmistuttuaan, mutta kuvitelkaa mielessänne se pinkkejä ja metsolan pinkkipalloisia suikaleita vuorotteleva hame, jonka metsola-osuus meni kahdessa pesussa niin kamalaksi, ettei siitä enää kehdannut ottaa kuvia.

1 kommentti:

  1. Elämän suuria arvoituksia :) Meiltä puuttuu myöskin vesipannu ja laihoja ovat olleet etsintätulokset. Kattilalinjalla jatketaan... Onkohan kaikilla muilla vedenkeitin?

    VastaaPoista

Lähetäpä terveisiä! :)