3.11.2013

Maailman ihanimmat sydämet

Kun nyt vauhtiin pääsin, niin tein tämän "jonotuslistalla" olleen jutun valmiiksi. Eli olipa se "maailman ihanin" Ikasyrin kangas ja siitä toinen toteutus: 


 Jumpsuit pikkuisimmalle. Neiti on nyt noin 80cm pitkä ja tarvitsi selvästi lämpimän haalarin talveksi. (Onneksi tämä tarve huomattiin hyvissä ajoin ennen kuin varaston perältä löytyi kokonainen säkillinen 80-86senttisiä isosiskojen jäämistöjä...) Tein jo aiemmin minihaalarin tästä kankaasta. Tämän koko taas on juurikin se 80-86cm. Säätövara tulee taitettavista resoreista. Hiippahuppu sai kaveriksi suloisen tupsun (Paapii) ja sen sävyyn sopivasti käyneet resorit sekä vetoketjun. Kaava OB 4/12 kavennettu, pidennetty ja mitä lie vielä. Hupussa ei ole vuoria, jottei olisi liian painava, mutta niskasauman huolittelin trikookaitaleella (Olipa muuten näppärää hoitaa tuo huolittelu noin parilla saumalla). Vetoketjun yläpään metalliset stopparit olivat jotenkin terävät alapuolelta, joten siihen pieni alavara suojelemaan ihoa.

Haalari pääsi heti käyttöön ja on ollut sellainen wash and go -malli.


Ps. Innostuin nyt muokkailemaan vähän tätä bloggeria, joten jos joku sattui kaaoksen keskelle, niin I'm sorry. Nyt pitäisi näyttää järkevämmältä ja vuodenaikaan sopivalta.

6 kommenttia:

 1. Hurmaava, kerrassaan. Taisin tämän bongatakin jo kerran :) Tällaisen tarve meilläkin. Nyt pitäisi vaan innostua kaivamaan kankaita.

  VastaaPoista
 2. ihana jumpsuit ja pikku termiitti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Termiitti tosiaan. Tykkää myös kaivaa jauho- tai sokeripussin laatikosta ja maistella, levitellä... ;)

   Poista
 3. Voi mikä tähtisilmä pikkututkija!
  Ihanan lämpöisen näköinen haalari, hauskasti tuo vetoketju vinossa tuo kivaa ilmettä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Olipa mukava, kun kommentoit tähän. Olen joskus pari-kolme vuotta sitten seuraillut blogiasi enemmänkin, mutta nyt löysin sen uudestaan. :)

  VastaaPoista

Lähetäpä terveisiä! :)