24.2.2014

Kuvausmekot

Eskarilaisilla oli valokuvaus pari viikkoa sitten. Tytöt halusivat kuvaukseen uudet mekot. Valitsivat itse kankaat ja minä tein oman pääni mukaan. Tuli just sopivat, oman tyyliset molemmille. Koko molemmissa ehkä noin suunnilleen 122cm.

Hattarakekkerien tyypit saivat seurakseen ohuen ohutta joustofarkkua. Yläosan malli on hyvin yksinkertainen, mittojen mukaan pienillä väljyyksillä oleva holkkihihainen paita. Alaosa on tehty suorakaiteesta, jonka reuna on taitettu sisäpuolelle ja kiinnitetty noin sentin päästä reunasta, niin tuli vähän erilainen kuin perusalaosa.


Karhut saivat seurakseen tummaa harmaata. Yläosa on tässäkin holkkihihainen. Väljyyttä kuitenkin reilummasta ja kaula-aukko rypytetty framilonilla. Samoin olkapääsaumat saivat pätkät joustavaa. Helman kaitaleet on kiinnitetty samaan saumaan. Näin jälkikäteen ajatellen tuo harmaa olisi voinut olla hiukan muhkeampikin. 


Olipa muuten huippunopea kuvausfirma kyseessä. Kuvaus torstaina, kuvavaihtoehdot sähköpostissa perjantaina. Kuvat postilaatikossa tiistaiaamuna. Nämä hypyt olivat niin hauskat, että tilasin niistä kuvat ihan vaan sen takia, että aina ei tartte olla niitä perinteisiä pönötyskuvia. Kuvien laatu vaan ei tässä kiiltävästä kuvasta kuvattuna ole mitenkään hyvä. 


Hiihtolomakin tuli lusittua. Käytiin pikkuinen laivareissu, jolla päästiin mm. halimaan Ville Vikingiä ja Homeria. Sukkakudin oli mukana, kun kyllähän siellä laivalla ehtii. Lapset leikkii leikkihuoneessa ja itse istuu vieressä vahtimassa kutimen kanssa. Niin varmaan, ehkä kaksi senttiä kertyi mittaa varteen. Oli nääs muutama muukin päättänyt lähteä laivalle hiihtolomalla ja aika ahdasta leikkihuoneessa.


Pikkuakka on kasvanut melkoiseksi touhuajaksi. Tässä mentiin kassi kädessä ja vauva kainalossa. Puhetta riittää "emmalla". Tässä tilanteessa kuvaus oli suunnilleen "vauva vaippa kassi hoitaa nukkuu vauva".1 kommentti:

Lähetäpä terveisiä! :)