8.3.2014

Sisätossut farkusta

Viime aikoina olet tavoitellut eroon käytettyjen farkkujen pinosta. Tällainen yksi, pieni projekti osui viime viikkoon. Toinen eskarilaisista tarvitsi isommat sisätossut. Ajattelin, että helpompi ommella kuin ajella naapurikuntaan ostoskeskukseen hermostumaan. Nopeastihan ne valmistuivatkin.


Lapsen jalka paperille ja jalan kuva siihen. Hiukan väljyyttä sivuille ja kasvunvaraa pituuteen. Päälliskappaleeseen käytin mallina vanhoja tossuja. Päällinen on sellainen u:n muotoinen kappale, jonka yhdistin takaa ja ompelin kiinni pohjakappaleeseen. Reunan huolittelin joustokanttinauhalla ja päälle silitin kissat. Tosin, tokikin, tossut kotiutuivat eskarista jo ensimmäisen päivän jälkeen, kun toisesta oli silityskuva jo irronnut. Nyt ei muuten enää irtoa! 


7 kommenttia:

 1. Onpas kivat tossut! Näyttää siltä että voisin itsekin uskaltaa kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan. Farkku on just sopiva materiaali, kun ei tarvitse edes vuorittaa.

   Poista
 2. OOO miten ihanat. Ja tosi hieno idea. Meillä on ties mitä silitys ja ompelukuvia, likan haluamana ja farkkuakin löytyy (minnehän olen piilottanut nahat....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meille on myös näitä silityskuvia kertynyt vino pino, mutta käyttö tahtoo olla vähäistä. Tällaiseen käy hyvin. Eikun kokeilemaan! :)

   Poista
 3. Viehkeän käytännölliset ja jos sinulta jää yli niitä farkkuja, niin voin ottaa vastaan ;).

  VastaaPoista

Lähetäpä terveisiä! :)