13.3.2014

Kevätpipot tytöille

"Äiti, mä tartten uuden pipon!" "Miks toi aina saa uuden?" "Mulle kans, kun muutkin sai!" jne. Jos sinulla on useampi lapsi, niin kuulostaako tutulta? Tälläpä kertaa olin jo etukäteen varautunut tilanteeseen ja varannut kokonaisen illan pipottamiseen. 


Eturivissä "välimallien" päähineet, ylärivissä koululaisten. Ihan itse saivat valita kankaat ja kuviot ynnä tupsujen värit. Jos tästä jotain voi päätellä, niin kuosivalinnat on tulevaisuudessa helpompia kuin nykyään. Mustaa sen olla pitää! Raksu-pipo jäi ilman tupsua ja siitäpä syntyi iso haloo, mutta onneksi kangaskaverit pelastaa ja raksu sai parikseen valkoisen tupsun! :) 

Pieninkin sai muuten omansa, mutta se hävisi nenän alta sillä välin, kun etsin siihen sopivaa tupsua. Nähtiin vilahtavan neidin päässä noin minuutin kuluttua, mutta piiloutui sitten. Ehkä meillä pitäisi siivota, jotta se löytyisi?


Ihan huikean hienoja kevätpäiviä on vietetty tällä viikolla ja laskettu pienimpien kanssa liukumäkeä kotikirkon puistossa. Lämpötila lie huidellut kymmenen asteen paremmalla puolella.

"Memma i-te! Aakka! (harakka)"

Liukumäkeen - keinuun - junaa katsomaan jne.
Ps. Siitä tasapuolisuudesta sitten tiedä. Isäntä taisi ainakin olla mustasukkainen ajankäytöstä, kun minä (tai saumuri) kuulemma vastaan srr, srr hänen jutteluyrityksiinsä. :)

4 kommenttia:

  1. Ihania pipoja ja raitilla sitten tietää, kenen pesue siellä kulkee äidin tekemissä hienoissa pipoissa :). Pitäisi itsekin alkaa tuota hommaa tekemään, mutta lupasi kait takatalvea meidän nurkille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä näitä onkin on jo esitelty kylänraitilla ja toki kannattaa jo alkaa pipottamaan, vaikka takatalvi vielä käväisisikin. :)

      Poista

Lähetäpä terveisiä! :)