31.5.2008

Kesäloma!

Nyt se sitten (taas) alkoi. Kesäloma. Viime kesästä ei ole paljon jäänyt muistijälkiä, joten tarkoitus on yrittää saada tästä kesästä vähän muistorikkaampi. Suunnitelmia on ainakin niin paljon, että jos puolet niistä toteutetaan, niin ollaan jo ehditty paljon.

Viikko sitten oltiin Joelin ja Selinan häissä. Muuten oli oikein mukavaa, mutta vauvat "hiukan" häiriintyivät vieraiden ihmisten määrästä ja vähäisistä päiväunista ja sitämyöten antoivat vanhemmilleen käsitöitä koko päiväksi. No, Auran kärttyisyyden syyksi selvisi sittemmin myös korvatulehdus, johon haettiin lääkekuuri heti maanantaina. Kävin lääkärissä kaksosten kanssa, kun isommat olivat kerhossa iltapäivällä. Mahtoi olla melkoisen näköistä touhua, kun kannoin kahta kitisevää (päiväuniaika, unet keskeytetty arvauskeskuksen pihassa), kolmea takkia ja omaa kassiani, kun lääkärikin oikein voivotteli, ettei kai me nyt sitten voida kätellä (johon minä, että on mulla tässä tämä kyynärpää) ja että kyllä sulla mahtaa riittää käsityötä. No, tästä aiheesta voisi tehdä vaikka oman blogimerkinnän.

Puutarhapalstalla on nyt päästy viljelyn alkuun. Yhtenä iltana käytiin porukalla iskemässä perunat peltoon. Äiti ja iskä tekivät töitä, isommat tytöt viihdyttivät muita palstalaisia kertomalla kuulemma kerhojuttuja ja tarinoimalla pikkusiskoista, jotka on vähän riiviöitä... Pikkusiskot olivat autossa pellon reunassa (meidän palsta heti siinä ekana) ikkunat auki ja huutelivat sieltä meille. Sittemmin olemme Annin kanssa kylväneet retiisiä, punajuuria, salaattia, keltaisia papuja ja jotain vielä.
Tänä iltana voitaisiin mennä kylvämään vielä jotain, kun penkit ovat valmiina ja kastelemassa täytyy kuitenkin käydä.