31.12.2010

Tuoksua ja muuta lahjaa

Joulu tuli ja meni. Oli oikein leppoisaa aikaa, jos ei oteta huomioon öitä. Sillä silloin pikkulikka piti mut hereillä. Teki hampaita juuri joulun alla ja jäi vissiin vähän päälle tuo "häiriö"vaihde. No, selvittiin siitä, kun oli paljon suklaata.

Aattona kävi joulupukki. Kunnollinen kävikin. Soitti edellisenä iltana ja kyseli sopivaa ajankohtaa. Tytöt olivat kuin tulisilla hiilillä, kun kerroin, että joulupukki se siellä soitteli. Kokonaisen vuorokauden. Lahjojakin tuli ja ihan rauhassa sain raivata lähes kaikki vanhat lelut piiloon, sillä nuohan leikkivät vain uusilla näköjään. Saa nähdä, kauanko viihtyvät niiden parissa.

Itse sain hyvän kirjan, jota olen lueskellut nautiskellen, että riittäisi pitkäksi aikaa seikkailuja. Tosin eilen illalla meinasin revetä ruodusta ja tuli luetuksi yli tunti putkeen. Jännitys lisääntyi nääs.
Ja sainhan minä myös hajuvettä. Ihan ok tuoksu, kun käyttää kohtuullisesti. Anni oli äsken vessassa (laittamassa hiuksia!, kun ollaan lähdössä illalla kylään) ja huuteli, saako kokeilla (kolmannen kerran jo aaton jälkeen) mun hajuvettä. Annoin luvan yhteen suihkaukseen. Kohta pelmahti keittiöön virkeä pikkuneiti tukka pinneillä ja suorastaan hajupilvessä. Kyseltyäni, että oliko sitä vaan yksi suihkaus, niin oli, kuulemma. Yksi tuohon polveen. Yksi toiseen polveen. Yksi sukkaan (mutta vain toiseen). Yksi navan seudulle. Yksi käsivarteen. Minkähänlaista matikkaa ne opettaa nykyään koulussa? Mun tiedoissani viisi kertaa yksi ei ole yksi nääs. Tyttö läksi vaihtamaan vaatteet vähin äänin. Nyt ne haiskahtavat pyykkikaapissa.

Vuosi vaihtuu pian ja menemme sitä ottamaan vastaan ystävien luo. Saa nähdä jaksetaanko valvoa puoleen yöhön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäpä terveisiä! :)