21.3.2013

Isoimmalle


Lintunen, joka jo aikaisemmin vilahti, elelee tällaisessa paidassa. Malli on sellainen lyhyt ja leveä, ylipitkillä kapeilla hihoilla. Kaula-aukko tuollainen leveähkö.

Tämä paita oli ihan oman pääni visio, jonka hurautin yhtenä iltapäivänä halvasta collegesta testimielessä. Kangas on aika paksua, niin pönöttää vähän liikaa. 

Yllättäen paita kelpasi, ainakin jos siinä olisi joku kiva kuva. Sitä kuvaa sitten väkersin taannoin laneilla.

Siispä lintunen lennähti paidalle torkkumaan. 
Seuraavaan samantyyliseen paitaankin on jo inspiraatio löytynyt. Järkkäsin pari viikkoa sitten pomp de lux -vaatteiden esittelyn meillä ja tämä paita siellä bongattiin. Helmassa on leveä musta satiininauha, joka solmitaan rusetille sivusaumaan. (Tuo edessä oleva rusetti on housuissa.)


Eilen oli vähän sellainen paha mieli -päivä sekä esikoisella että minulla. (Omasta puolestani, koska tukkiutunut viemäri ei juuri saanut iloiseksi, varsinkaan, kun se oli kodinhoitohuoneessa ja tukkeuma paljastui vasta, kun pyykkikone oli suoltanut muutamat kymmenet litrat vettä lattialle.) Siispä me harrastimme lohtuompelua. Tällaisen kännykkäpussin uudelle luurilleen neiti sai sitten aikaan avustuksellani. I'm proud!

Materiaali keinonahkaa. Puuvillavuoren sydämmet jätetty näkymään ja koristesydämet ommeltu käsin kiinni vasta valmiiseen pussiin, kun se kaipasi jotain lisää.

3 kommenttia:

 1. Kaunis applikaatio! Ja minäkin haaveilin hurmurikissoista kun tykkään juuri tuollaisesta perusteellisen vihreästä sävystä mutta taidan luopua haaveista jos pohjan valkoinen loistaa tässäkin kuosissa... Meillä väkerretään kännykkäpussia virkkuukoukulla, puhelimen tuloon kun on enää puoli vuotta aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Ehkä minä vähän liioittelin sitä valkoisuutta hurmurissa. Läheltä katsottuna valkoinen vilkkuu paljonkin, mutta jo parin metrin päästä näyttää ihan tasaisen vihreältä. Mutta ei ehkä näy yhtä vahvasti kuin siinä kuvassa.

   Poista
 2. Paljon ihanaa olet taas ommellut! Ja oikein lanit, kuule, kateeksi käy, täällä ihan yksin värkätään..:)
  Kaunis on applikaatio ja aivan ihana pallotakki!

  VastaaPoista

Lähetäpä terveisiä! :)