2.3.2013

Miten saa hyvän mielen?

Meillä tuppaa yleensä tuo lasten leikki olemaan paljon näkyvämpää kuin äidin siivousyritykset. Ja sehän turhauttaa välillä! Joinakin iltoina on niin tosi turhautunut olo kaikkiin levällään oleviin uima-allasleikkeihin (levitetään lattia mahdollisimman täyteen mahdollisimman korkeasti mitä vaan tavaraa-lelua-roinaa), että on pakko paeta ompelusoppeen. Siellä kun saa aikaiseksi jotain itse toivomaansa näkyvää.

Tässä eräänä iltana olo niin voimakas, että en edes jaksanut vaihtaa saumuriin sopivampia lankoja, vaan pistelin menemään ompelukoneella, jossa oli valmiiksi mustat langat. Mennessä ei ollut muuta ajatusta kuin etten ainakaan jatka epäonnistunutta, vaiheeseen jäänyttä kummitytön mekkoa. 45min ja olin valmis. Eikä tuntunut pahaltakaan siivota sitä uima-allasta tuon latauksen jälkeen. Ja aikaiseksi sain tällaista:

Lakki puuvillaneulosta, (kaava muraveinik vähän muokattuna). Lapaset ja saapikkaat leikelty tuntuman mukaan. Sain neulosta pikkuisen palan vaihtokauppojen kylkiäisenä, mutta se ei riittänyt enää tossuihin, niin otin mustaa fleecceä.

Minäpä yllätin äidin istumalla tuetta, kun uutta pipoa laitettiin eka kertaa vaunu-unille päähän. 

Hei, se salama on ihan kamalan kirkas!

On kyllä ihan mahtavan mukavaa, kun pääsee päiväunille. (Noin minuutti tästä neiti oli jo unessa!)
Ps. Miten sinä saat hyvän mielen, jos oikein ottaa päähän?

Ps2. Se arvonta on tuossa pari postausta taakkepäin. ;)

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana setti ja suloinen pikkuinen :)

  VastaaPoista
 2. Tuo hattu on kyl hyvänmallinen. Kivan näköistä. Mulla on tuo sama konsti. Menen ompelu (vaate)huoneeseen, napsautan koneen päälle, surruttelen ja kohta on valmista. Ja hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat pienokaisesta! Ja lakki näyttää todella hyvänmalliselta (:

  Ja minä ja minun hermoni rentoudumme yleensä ompelun parissa. Jaksaa sitten taas katsella niitä sotkuja ja kahta välillä melko suuriäänistä pientä tyttöstä (:

  VastaaPoista

Lähetäpä terveisiä! :)