2.11.2010

Joulujuttua

Joka vuosi joulun tulon huomaa siitä, että joulusuklaat ilmestyvät kaupan hyllyyn (ja kodin, så klart). Keskutellaan siitä, että taas ne tulivat edellisvuotta aikaisemmin. Ja kiistellään siitä, onko se Julia vai Geisha, joka parhaimmalta maistuu. Taas.
Tänä vuonna joulun lähestyminen on kuitenkin saanut uusia vivahteita. Totuudentollo esikoinen on päättänyt kaikissa mahdollisissa vaiheissa valistaa, että sitä oikeaa joulupukkia ja tonttuja ei ole olemassa. On vain se ystävällinen naapurin iskä, joka viitsii pukeutua joulupukin vaatteisiin. Ja äiti ja iskä ovat niitä tonttuja. Elsa vastaa tähän joka kerta, että miten ne lahjat sitten viime vuonna ilmestyivät oven taakse, jos ei kerran ole joulupukkia. Kaksoset tietysti joutuvat ihan pois tolaltaan näin kamalista väitteistä.

Aura pääsi kerran tunnetusti sanavalmiina vastahyökkäykseen. Sattui nääs niin, että viime vuonna iskä leikki tonttua Ainin ja Auran kanssa. Erään kerran, kun tytöt leikkivät viime jouluna saadulla lego-talolla, Aura sanoi, että tämän paketti oli silloin kärryssä, kun isi osti sen prismasta. Tähän Anni, että ei VARMASTI ollut. TÄMÄN paketin toi kyllä JOULUPUKKI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäpä terveisiä! :)