25.11.2010

Askarelua syksyn varrelta

Tällaisena aamuna, kun koko aamupäivä menee nukkuessa pois univelkoja ja silti väsyttää, niin täytyy piristää itseä luettelemalla, mitä on tullut saatua sentään aikaiseksi syksyn varrella. Se, mikä ei tässä kuitenkaan näy, on tuparin suursiivous alkuviikosta. Tuli pyyhittyä paljon pölyä pois pinnoilta. 

Tämä on esikoisen ja minun yhteisproduktio. Hän itse suunnitteli kuvan ja ompeli sen kiinni. Ompelin kassiksi ohjeiden mukaan. 

 
Tilasin kankailta lasten metsolasta ja niistä syntyi mm. kaksi tällaista pipoa ja alla olevat mekot (kuvassa viimeistelyä vailla).
 

 Tytöt perivät mamilasta vanhan risaisen (anteeksi, leikityn) nukkekodin. Tässä alkuperäisessä asussa. Toistaiseksi on maalattu ulkopinnat yhteen kertaan. Katto tuli mustaksi ja seinät mustikansinisiksi kuten oma oikea kotikin. On myös kierrelty kyselemässä tapetteja paikallisista tapettikaupoista (ei ole vielä tärpännyt).


Ristiäisiin tuli askarreltua monenlaista. Erityisen onnistunut oli omasta mielestäni tuo vauvakoriste kakun päällä.

Isänpäiväkakkuun kokeiltiin eka kerran syötävää kakkukuvaa. Kun meidän iskä kerran harrastaa Texiä, niin valittiin aihe sen mukaan. Hyvin toimi kuva ja oli hieno!

 
Viimeisin valmistunut työ on isänpäivälahja myös. Kuvassa ei vaan näy sukkien hieno väri, joka tumma petroolin sininen. Kokeilin näitä pari kertaa ja mieli tekisi kutoa itselle samanlaiset. Ensin kuitenkin teen yhdet aloitetut valmiiksi. Eli ehkä ensi äitiyslomalla?

Nyt askartelemaan piparkakkutaloja. Kolme kappaletta pitäisi tehdä heti kerralla. Eilinen päivä paistettiin Elsan kanssa osia (Elsa söi taikinan riekaleet) ja nyt koristelu vuorossa. Ideoita hautuu päässä kasapäin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäpä terveisiä! :)