11.11.2010

Remonttia on taas tehty. Viimeinen remonttimies poistui juuri tavaroineen ovesta. Tällä kertaa töitä tehtiin sisätiloissa, joten tuli viikon pyykkitauko evakkoreissujen takia. No, pyykkiähän kertyy meillä jo ihan käyttövaatteista. Lisäksi sitä kertyy, kun pannaan nuoret remonttimiehet asialle "suojaamaan" paikkoja. Tässä on pyykkikone huristellut mm. kolme koneellista kipsipölyisiä ulkovaatteita ja seuraavaksi vuorossa lakanat x7 tuplana (reissupyykki).

On näistä korjauksista hyötyäkin vissiin. Huomaa, että on ihan hyvä tyhjentää tavaransyöppökaapit ja -hyllyt tavaroista kerran vuodessa ja pohtia, mitä kaikella ylimääräisellä tavaralla oikein tekee. Eteisen peilikaapit syövät saunallisen tavaraa. Siis ihan oikeasti koko lauteiden alus ja vielä lauteetkin täynnä tavaraa. Tai no, ei nyt ihan kattoon asti kuitenkaan. Vessan pikku kaapeistakin tulee yksi ikea-kassillinen. Onneksi ei sentään vaatehuonetta tarvinnut tyhjentää.
Myös lapset olivat eilen mielissään, kun saivat tiskata duplot. Siinähän sitä riitti puuhaa (ja märkiä vaatteita), kun vanhoilla hammasharjoilla jynssäsivät niitä. Oli vähän katastrofikin lähellä, kun tytöt eivät ensin tulleet ajatelleeksi, ettei sitä vettä kannata kantaa lastenhuoneeseen ämpärikaupalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäpä terveisiä! :)