23.2.2013

Kommentoikaapa, niin arvotaan!

Olen pitkään pitänyt tätä blogia tavallaan omana päiväkirjajani. Muutamia sähköpostitilaajia on ollut, mutten ole erityisesti tätä mainostanut. Vähitellen huomasin kuitenkin, että tämä muokkautuu itsestään enemmän käsityöblogin muotoon ja kun olisi kiva saada palautetta ja lisäideoita muilta, niin liitin tuohon sivuun eilen lukija-paneelin, johon voi liittyä lukijaksi, jos kiinnostaa.Mutta se ei ole mikään velvollisuus. 

Täällä käy kuitenkin nykyään jonkun verran lukijoita, niin olisipa kiva, jos kommentoisitte jotain tähän postaukseen. Ajattelin, että arvon kommentoijien kesken kevätpipon voittajan toivomassa koossa ja kuosissa. Kommentointiaikaa 23.2 - 2.3. Kaikki saavat yhden arvan, ettei tartteisi ainakaan pelkän arvonnan takia liittyä lukijaksi. :)


6 kommenttia:

 1. No minun piti jo aimpaan kommentoida että mukavalta näytti harrastenurkkauksesi, omani on jotenkin vaiheessa vielä kun kaikki tavarat ovat yhtenään hukassa. Ja arvonnathan ovat aina jännittäviä :)

  VastaaPoista
 2. Heips! Löysinpä sinun blogiisi ihan ekaa kertaa ja mukava oli lueskella juttuja ja katsella kuvia. Sinulla on kyllä mahtavat mestat ommella! Minä surruutan keittiönpöydällä ja sotku on sen mukaista! Palaanpa varmasti toistekkin tänne vierailulle. T.Marjaana

  VastaaPoista
 3. Pitäähän siskon blogia kommentoida, kun sitä aktiivisesti seuraan muutenkin. :) Kuvat ompelunurkasta (erityisesti noin hyvässä järjestyksessä) tekivät vaikutuksen. Ja tuotokset ovat huippuja. Meillekin sellaisia! :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Mä säädän täällä. Mut mukana arvonnassa. :) t:Sari

  VastaaPoista
 6. Tääkin haluis arvontaan. Ja kun tulet seuraavan kerran käymään, saat lupaamani kankaan, jos kelpuutat! Aina se unohtuu, joten sun täytyy hakea se ;)
  Pia

  VastaaPoista

Lähetäpä terveisiä! :)