19.9.2013

Siinä on REIKÄ eli kaava-ainesta

On olemassa vaatteita, joita pidetään ihan mieluusti. On olemassa vaatteita, joita on pakko pitää (kun äiti pakottaa). On olemassa vaatteita, joita pidetään, koska niitä rakastetaan. Meillä on ollut yhdet tällaiset leggarit. Ne ostettiin kirpparilta pari vuotta sitten hyväkuntoisina.

Tunnetusti housuista alkavat ratkeilla saumat, kun niitä pidetään ja pestään paljon. Näistä löysin kolmet eriväriset paikkauslangat. Lopulta ne kuitenkin tulevat tiensä päähän ja äiti päättää heittää ne roskiin, kun eskarilainen haluaisi laittaa yöhousuhyllyyn jemmatut leggarit jalkaansa eskariin. ("Siinähän on vaan pienet reiät polvissa") Ne ovat roskiksessa iltapäivään asti, kunnes koululainen kyselee, miksi roskiksessa on housut. Siinä vaiheessa vasta äiti hoksaa, että eiväthän ne roska ole, vaan kaava. Siinäpä se:

Reiän pienuus taitaa olla suhteellista?

3 kommenttia:

  1. Nyt vaan lisää lempihousuja tuotantoon! :) Hauska juttu. Saahan noista vielä kaavan jälkeen kivan palleron trikookudetta vaikka virkkausmateriaaliksi...

    VastaaPoista
  2. lapset osaavat olla yllättävän viisaita :D

    VastaaPoista
  3. Hieno idea! Pieni vastakommentti: minunkin pitäisi ommella, kun vaan jaksaisin aloittaa;)..... Varastossa on kivoja kankaita ja pojat odottelevat valmista.

    VastaaPoista

Lähetäpä terveisiä! :)